Filmkritikus blog - indulás

2020. május 31. 14:18 - Harper.

Elindult a Filmkritikus blog!

A filmkritikus feladatkörét mi úgy fogjuk fel, hogy hármas "munkát" végez: egyrészt ír a filmek tartalmáról, másrészt ír az adott produkció pozitívumairól (illetve negatívumairól) és végül harmadrészt összegzésében ad valamiféle értékelést is, mely lehetőséget ad olvasóinak arra, hogy elhelyezzék az alkotást egy színvonal-skálán. Mindezekbe építve persze ezernyi más lehetősége is van még kifejeznie véleményét, például az általa felfedezett értékek (hibák), rejtett utalások, művészi motívumok, nagy ívű alakítások, különlegességek artikulálásával. Komplex feladatot vállal tehát, mely rengeteg időt is igényel tőle.

Itt a Film-kritikus blogon igyekszünk frappánsan, érdekesen és tartalmasan írni, teljes őszinteséggel. Értékelésünk 5 csillagból áll, de nem tervezünk írni egy vagy két csillagos filmekről. Szempontjaink: alapsztori, rendezés, színészet, látvány. Reméljük a blog elnyeri majd tetszésetek!

Film-kritikus blog szerkesztők

also_filmkritikus.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://film-kritikus.blog.hu/api/trackback/id/tr8415731334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása